• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

IJsberenverdriet

We zaten bij De Magere Brug, waar ik ‘IJsberenverdriet’ schreef, over een koude winter en een ijsbeer in Artis.

Idylle

We zaten op de leuke Camping Zeeburg waar David deze fantastische vakantieplaat tekende en ik ‘Idylle’ schreef. ‘Het tempo ligt lager dan in de stad. Er wordt gebarbecued, gejeu-de-bould. Op een autoradio krijgt een kopgroep met drie Fransen de ruimte.’

Drugskerk

Onze pagina in PS Het Parool deze week: we waren bij Schuim in de Spuistraat, waar David deze toffe plaat van de overkant schilderde en ik ‘Drugskerk’ schreef, over Kangoeroe, Salamander en de zon die niet per se meehielp om er een heldere dag van te maken. "Weet je hoe mijn leven er tegenwoordig uitziet?" zuchtte Salamander.

Jazzz

Onze Parool-pagina van deze week. We waren bij De Balie, waar David deze tekening maakte en ik 'Jazzz' schreef.​

Zie me hier dan zitten

In de tweede helft van april 2020 woon en werk ik op de Wolkerstuin, het oude tuinhuisje van Jan Wolkers. Hier lees je mijn dagelijkse beslommeringen.

Toen we daar zo zaten

Van de zomer van 2018 tot september 2019 maakte ik met kunstenaar David de Winter elke week de rubriek Toen we daar zo zaten voor Het Parool, waarin we de stad portretteren vanaf bekende en minder bekende Amsterdamse terrassen. Alle afleveringen kun je hier terug lezen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
HetParool_Masthead_Final_1818.jpg